Ik ben Mirjammirjam Groot, getrouwd, moeder van 4 kinderen en trotse eigenaar van 3 mastiffs en 2 lhasa apso’s. Toen de kinderen groter werden ben ik een grote droom gaan verwezenlijken.

Ik ben begonnen met het behalen van het diploma van honden en katten besluit  omdat ik graag wil gaan fokken met mijn honden. Daarna ben ik de vakopleiding voor hondentrimmen gaan doen en heb ik inmiddels ook mijn eigen hondentrimsalon de Blafferie. Ook heb ik mijn certificering om landelijk honden en katten te mogen chippen.

Samen met Sharon hebben we hondenschool 101 overgenomen en hebben we bij O&O de opleiding gevolgd voor hondeninstructeur. Sharon en ik vullen elkaar goed aan op het honden gebied van de hondenschool 101 en inmiddels nu ook samen de kennel from the Proud Family. Ik vindt het heerlijk om elke dag te mogen genieten van alle honden om mij heen en te leren van hun gedrag. Hierdoor heb ik mijn hobby en mijn werk kunnen combineren.

 

sharonIk ben Sharon Groot, dochter van Mirjam Groot. Uit ons eerste nestje van Bacchus (Xharon v.d. Duncanhof) hebben wij Lola (Ankie from the Proud Family) gehouden. Vanaf het moment dat zij geboren is hebben wij een speciale band. Lola gaat dan ook vaak gezellig met mij mee op pad. Samen met Lola loop ik ook show`s wat wij met veel plezier doen. Zelf heb ik de opleiding tot Dierenartsassistente Paraveterinair gevolgd op het Groenhorst College in Barneveld. Vanaf begin 2015 ben ik werkzaam als Paraveterinair bij Dierenkliniek Midden Nederland in Maartensdijk. Vanaf kleins af aan ben ik opgegroeid met honden en puppy’s en vindt het ontzettend leuk om te helpen bij de Mastiff kennel.

Het mogen begeleiden van bevallingen van honden vindt ik ontzettend leuk om te doen. In de periode dat wij geen nestje verwachten, leen ik de spullen uit aan particulieren die graag eens een nestje willen hebben en niet alle spullen nieuw willen aanschaffen. Ook begeleid ik deze mensen als hun hond aan het bevallen is. Zelf heb ik mijn certificaat behaald voor het landelijk chippen van honden en katten.